L’Arxiu Històric de Poblenou rep la Medalla d’Honor de Barcelona 2023

L’Ajuntament de Barcelona va lliurar el passat 30 de novembre les Medalles d’Honor corresponents a l’any 2023, en un acte celebrat al Saló de Cent.

En aquesta edició, la nostra entitat ha sigut guardonada amb una de les Medalles d’Honor proposades pels districtes, per la nostra “per la seva contribució a la recuperació i al manteniment de la memòria històrica del barri del Poblenou“.

Estem molt contents d’aquest reconeixement, que és nostre i de tots els socis que feu possible que l’Arxiu Històric de Poblenou continuï avançant. Gràcies per la vostra confiança!

El guardó, creat l’any 1997, distingeix persones o entitats que amb la pràctica professional o social han contribuït a desenvolupar la consciència ciutadana i les virtuts dels valors cívics. Les Medalles d’Honor les aprova el Consell Plenari de l’Ajuntament. Cada any se n’atorguen 25, 5 de l’àmbit de ciutat, proposades pels grups municipals i el Consell de Ciutat, i 20 proposades pels districtes.

Recuperem alguns moments de l’acte a través de les fotografies que van fer els companys i membres de l’Arxiu presents al Saló de Cent:

Podeu veure el moment de l’entrega en el vídeo de l’Ajuntament de Barcelona, al minut 34:25: